Miren Browser

Miren Browser 1.2.155

Uitstekende gratis browser voor Android

VOOR

  • Goede tabcontrole
  • Ondersteunt Flash
  • Uitstekende volledige schermweergave

TEGEN

  • Niet aanwezig

Essentieel
10

Miren Browser is een gratis webbrowser voor je Android. Er zijn meerdere webbladeraars voor dit besturingssyteem, maar die vallen allemaal in het niet bij Miren Browser.

Het spektakel begint al bij het homescherm. De startpagina is overzichtelijk en geeft je direct toegang tot je bladwijzers, meest bezochte sites, downloads en RSS feeds. Het programma laadt de webpagina's razendsnel en geeft ze in een mooi volledig scherm weer.

Miren Browser komt met een schat aan opties, verdeeld in 2 groepen: standaard en geavanceerd. Tussen deze 2 heb je voldoende keuze om de browser geheel naar je smaak aan te passen. Zo heb je een nachtmodus (die het lezen in het donker vergemakkelijkt) en een 'auto-stop', waarmee downloads direct stoppen wanneer je een wifi-netwerk verlaat. Zo kom je niet voor onverwachte hoge kosten te staan.

Verder is de downloadmanager lekker gebruiksvriendelijk. Als klap op de vuurpijl is Miren Browser ook nog eens de koning(in) van de videoweergave! Elke video speel je vlekkeloos af in het volledige scherm.

Heb je een Android en gebruik je een webbrowser? Dan vinden wij dat die webbladeraar Miren Browser moet heten!

Meeste downloads Browsers voor Android

Meer
Miren Browser

Download

Miren Browser 1.2.155

Beoordelingen about Miren Browser